Már 8150 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Receptek  //  Alfabetikus tartalomjegyzék

Receptek a következő kezdettel H

Halva

Halva

.

Hamburger - Bankánburger

Hamburger - Bankánburger

A balkáni konyhák ízei köszönnek vissza ebben a hamburgerben. A legfinomabb akkor lesz, ha faszénparázs fölött sütjük meg a húspogácsákat, de így télidőben nyugodtan nekiláthatunk a konyhában is. 

Hamburger - Halburger

Hamburger - Halburger

Bármelyik puffancsba illik, de halfasírt is lehet, sült krumpli kíséretében. Kipróbáltuk, nekünk mindkét módon ízlett, de akár ötvözhetjük is a kettőt.

Hamburger - nyers

Hamburger - nyers

Ki hinné, hogy ebben a nyers, magokból és lencsecsírából készült hamburgerben legalább annyi fehérje van, mint húsból készült társában? Az íze pedig vetekszik az eredetivel. Ezt a nyers hamburgert nem töltjük puha zsömlébe, csak zöldségekkel és csírákkal fogyasztjuk. 

Hamis guba maradék kalácsból

Hamis guba maradék kalácsból

Van úgy, hogy karácsony után megmarad a bejgli, ráadásul száradni is kezd. Kár lenne kidobni, készíthetünk belőle hamis gubát; lehet mákos vagy diós is.

 

Hamis marcipán

Hamis marcipán

Ezt a receptet a 80-as években kaptuk, azóta nagy sikerrel készítjük. Szinte minden alkalomra remek csemege, kiegészítésként a "komolyabb" sütemények mellé. Az ennek alapján készítendő édesség sütés nélkül, főzéssel és egy kis türelemmel összeállítható, pralinészerű, pici falatnyi  finomság. Élénkzöld színével szépen díszíti az asztalt, de nem sokáig, a gyerekek ugyanis hamar elkapkodják.

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!