Már 7030 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Megjelent a 2012. áprilisi szám
Szamos praliné szaloncukor készítő workshop

Szamos praliné szaloncukor készítő workshop

Neked is van olyan ismerősöd, aki már nyár közepén azzal fáraszt, hogy hány nap van még...

Megjelent a Kifőztük 2017 novemberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2017 novemberi száma!

   Kedves Olvasónk! Ahogy elérkezik az év utolsó őszi hónapja, egyre többünket foglalkoztat,...

22
2012
Nyomtatás
E-mail

Április, tavaszi ég szülője,
a szíveinkbe hozd meg a dalt,
legyen a földnek búzája, szőlője,
legyen hite, hogy minden ág kihajt.
(Tarbay Ede)


Eljött április, Szent György hava. Végre visszavonhatatlanul tavasz van, még ha szeszélyes és változékony is. A Kifőztük friss, üde ízekkel köszönti a tavaszt.


Most is hívtunk vendégeket, akik határainkon túli tájak ízeivel ismertetik meg olvasóinkat:
Elif a http://izmorzsak.blogspot.com blog tulajdonosa török ételeket hozott.
Éva, akié a http://e-megastromania.blogspot.com weboldal, a spanyol gasztronómiába nyújt kis betekintést.
Évi, a http://eveandapple.blogspot.com írója pedig a szerb konyhát mutatja be néhány recepttel.

Az idén április elején van a húsvét, ezért szép számmal találnak ebben a számunkban az ünnepi menübe illeszthető ételeket.
A hagyományos tojásos, sonkás, bárányos, tormás fogások mellett a vegetáriánus, a paleo és a reformtáplálkozás szabályainak megfelelő recepteket is ajánlunk Önöknek. Reméljük, hogy megkönnyítjük az ünnepi készülődést!

Békés húsvétot kíván a Kifőztük csapat nevében

szepyke

 


Ezt megosztom!
e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

Megjelent a 2017. decemberi száma!

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 1178 vendég és 0 tag böngészi

Bejelentkezés

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!