Már 7790 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Ötvös Zsuzsanna - Kreatív desszertiskola - 25 különleges desszert, 35 alaprecept, végtelen lehetőség
Boldog karácsonyt kívánunk

Boldog karácsonyt kívánunk

A Kifőztük csapata békés, boldog, áldott karácsonyt kíván minden kedves Olvasójának! 

Ötvös Zsuzsanna - Kreatív desszertiskola - 25 különleges desszert, 35 alaprecept, végtelen lehetőség

Ötvös Zsuzsanna - Kreatív desszertiskola - 25 különleges desszert, 35 alaprecept, végtelen lehetőség

    Ötvös Zsuzsanna - Kreatív desszertiskola - 25 különleges desszert, 35 alaprecept,...

Márk Szonja: Kekszek

Márk Szonja: Kekszek

  Márk Szonja: Kekszek Kekszet sütni mindenki tud! Nem kell hozzá más, csak egy klassz recept,...

10
dec 2018
Nyomtatás
E-mail

 

 

Ötvös Zsuzsanna - Kreatív desszertiskola - 25 különleges desszert, 35 alaprecept, végtelen lehetőség 

Kreatív desszertiskola - 25 különleges desszert, 35 alaprecept, végtelen lehetőség
Az igazán jó desszert megkoronázza az ételsor végét, minden érzékünkre hat, és maradandó élményt jelent. A Kreatív desszertiskola bebizonyítja, hogy nem csak képzett cukrászok képesek ilyen, a családot és a barátokat lenyűgöző desszertköltemények elkészítésére.
Mivel a szerző maga is hobbicukrászként kezdte, pontosan tudja, hogyan válhat valaki lelkes amatőrből igazi mesterré. A jól követhető leírások, a látványos fázisfotók jelentősen megkönnyítik a francia cukrászat alapjaira épülő desszertek elkészítését, és kizárják a hibalehetőségeket.
A kötet különlegessége, hogy 35 alapreceptre épül, és megmutatja, hogy az alapreceptek apró módosításával miképpen kapunk végtelenül sokféle ízű és textúrájú - akár gluténmentes - piskótát, krémet, mousse-t vagy bevonót. A szerző aztán az alaprecepteket használva példaként 25 komplex desszertet is összeállít.
A Kreatív desszertiskola lényege, hogy merjünk játékos kreativitással hozzányúlni az alapreceptekhez. Így élhetjük meg az alkotói folyamat izgalmát, és így válhat ez a könyv a végtelen lehetőségek tárházává.

Ötvös Zsuzsanna bölcsészként végzett, és a sütést sokáig hobbinak tekintette. Az első bonbonok elkészítése után érezte, hogy egyre inkább magával ragadja a cukrászat világa. Ekkor indította útjára blogját Praliné Paradicsom néven, majd búcsút mondott a
bölcsészéletnek, és 2014-től éveken át dolgozott és tanult Szántó Tibor csokoládékészítőnél. Tucatnyi hazai és külföldi képzésen vett részt, és ma már a legjobb hazai fine dining éttermekben dolgozik.

A könyvről további infóért és a megrendeléshez katt IDE. 

 

 

 

Ezt megosztom!
e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 0 vendég és 0 tag böngészi

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!