Már 8150 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Megjelent a Kifőztük 2017 decemberi száma!
Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júliusi száma.  Az újság...

Áldott húsvétot kívánunk

Áldott húsvétot kívánunk

Minden olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepet kívánunk!  

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. májusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. márciusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 júniusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júniusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júniusi száma.  Az újság...

31
okt 2017
Nyomtatás
E-mail

 

 

Kedves Olvasónk!

Valószínűleg nem én vagyok az egyetlen, aki úgy érzi, ez az év is úgy repült el, hogy jóformán észre sem vettük az idő múlását. Még emlékszem, hogy a tavalyi karácsonyra eredetileg milyen menüt terveztem, és abból végül mi valósult meg, hiszen szinte naponta újabb és újabb ötleteim voltak. Évről évre hagyománnyá vált nálam, hogy az ünnepi sütemények sorát is számtalanszor újratervezem. Mindig eldöntöm, hogy az idén ez máshogy lesz, jó előre kitalálom, mit tálalok fel szenteste, és ezen megpróbálok nem változtatni. Ugye, mondanom sem kell, hogy fejben már legalább az ötödik menünél tartok, és ahogy ismerem magamat, december 23-án még mindig lesz pár olyan étel, amit, ha lehet, azért megpróbálok becsempészni a sorba. 

A Kifőztük magazin decemberi számában számtalan olyan ötletet találnak, amely remélhetőleg megkönnyíti az ünnepi menü összeállítását. Így például halat, szárnyast, hagyományos és újszerű fogásokat. Rengeteg desszertet, süteményt, kész menüket és ajándékba készíthető finomságokat is olvashatnak a magazinban, amelyeket csinos csomagolásban rokonoknak, barátoknak vagy akár kollégáknak is ajándékozhatnak. Három kedvencemet ajánlom a figyelmükbe, a 154. oldalon található mézeskalácsszeletet, a 166. oldalon található pampepato nevű olasz desszertet, illetve a diétázókra gondolva a 68. oldalon található túrós stollent, amely nemcsak hogy laktózmentes, de kevésbé magas szénhidráttartalma miatt szinte büntetlenül – és persze mértékkel – fogyaszthatjuk.

Szponzoraink a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a Cookori.com,a Bio-Fungi,a Nyírfacukor, a Szafi Reform & Szafi Free, a Massa Ticino Sugarpaste, a Russell Hobbs,a Mizo.Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.

Látogassák meg a weboldalunkat – www.kifoztuk.hu –, és a Facebook-oldalunkról se feledkezzenek meg.

Decemberi számunkban több mint 70 receptünk közül választ-hatnak. Lapozzák át az újságot, töltsék le, és készítsenek el belőle minél több fogást. Ha tetszettek, ízlettek a családnak és önöknek is, írják meg nekünk akár a weboldalon keresztül, akár a Facebook-oldalunk üzenet funkcióját használva.

Töltsenek minél több időt a szeretteikkel, fogyasszanak finom ételeket, italokat. Akár a weboldalunkon található karácsonyi fogásokat, akár a decemberi magazinunk ajánlatait készítik el, ígérjük, hogy nem fognak csalódni.

Kívánok önöknek és szeretteiknek áldott, békés ünnepeket ‌a Kifőztük csapatának nevében:

Szép Csilla

 Az újság ide kattintva tölthető le. 

e-max.it: your social media marketing partner

Karácsonyi receptek

Muffin receptek

Cukormentes

KókuszVilág

Minden, ami gesztenye

Mizo-laktózmentes

Szafi reform

Russell Hobbs

Fűszerész

Paleo ételeink

Desszertek

Kelt tészták

Túróból készült

Bioháló

Cookori

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!