Már 7561 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Megjelent a Kifőztük 2017 szeptemberi száma!
Sabrina Ghayour  Az Ezeregy éjszaka ízei

Sabrina Ghayour Az Ezeregy éjszaka ízei

  Sabrina Ghayour Az Ezeregy éjszaka ízei Közel-keleti konyha mindenkinek 100 modern és...

Megjelent a Kifőztük 2018 szeptemberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2018 szeptemberi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2018. szeptemberi száma.  Az újság...

Űrsebességgel a világhírnév felé: Sárréti Chilifarm

Űrsebességgel a világhírnév felé: Sárréti Chilifarm

Űrsebességgel a világhírnév felé Pár éve még nem volt több, mint egy nagyszerűnek tűnő ötlet, ma...

Megjelent a Kifőztük 2018 augusztusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2018 augusztusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2018. augusztusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2018 júniusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2018 júniusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2018. júniusi száma.  Az újság...

29
aug 2017
Nyomtatás
E-mail

 

Kedves Olvasónk!

A pihenéssel, nyaralással töltött hetek után szeptembertől megint szorosabb a napirend, a kisebb és nagyobb iskolakezdők családjaiban mindenképp. Épp ezért az e havi számunkban finom, izgalmas, de nem túl bonyolult receptekkel készültünk, hogy maradjon idő az iskolakezdés körüli teendőkre meg persze az őszi kirándulásokra is. Kiemelt témánk ebben a hónapban a palacsinta, szinte az egész világon ismert és szívesen fogyasztott sült tészta. Legyen az tortilla, pancake, crêpe, blini vagy palacsinta, mindenképpen finom. A töltelék is sokféleképpen variálható, akár sós, akár édes változatot készítünk. 

A lapunkban igyekeztünk több ötletet adni, hogy minél változatosabban tudják ezt a finomságot az asztalra varázsolni. Ha idejük engedi, látogassák meg weboldalunkat – www.kifoztuk.hu –, és a Facebook-oldalunkról se feledkezzenek meg.

Szponzoraink a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a Cookori.com,a Magosbolt,a Nyírfacukor, a Szafi Reform & Szafi Free, a Massa Ticino Sugarpaste,a Pastel Handmade Ceramics,a Russell Hobbs,a Mizo.Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.

Bízunk benne, hogy az e havi receptjeink is elnyerik tetszésüket, és kedvet kapnak az önöknek tetsző fogás(ok) elkészítéséhez. 

A Kifőztük minden szerkesztője nevében kívánok vidám palacsintázásokat és örömteli sütés-főzést: 

Hankka Hajni

 

 Az újság ide kattintva tölthető le.

 

Ezt megosztom!
e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 724 vendég és 114 tag böngészi

  • allard10
  • hege@kut.sote.hu
  • rangyalka

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!