Már 8150 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Megjelent a Kifőztük 2017 júliusi száma!
Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júliusi száma.  Az újság...

Áldott húsvétot kívánunk

Áldott húsvétot kívánunk

Minden olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepet kívánunk!  

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. májusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. márciusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 júniusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júniusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júniusi száma.  Az újság...

28
2017
Nyomtatás
E-mail

 

Kedves Olvasónk, 

a nyár közepe és egyben a legmelegebb hónapunk a július, ezért igyekeztünk könnyen, gyorsan elkészülő fogásokat mutatni, hiszen kinek is van kedve a konyhában állni a kánikulában. A melegben jóval kevesebbet eszünk, és ilyenkor előnyben részesítjük a könnyű salátákat vagy a rövid idő alatt elkészülő húsételeket, a gyorsan összedobható leveseket, továbbá a sütés nélkül elkészíthető desszerteket. Ennek megfelelően a júliusi magazinunkban sok-sok változatos salátát, friss zöldségekből készült főételt, grillezéshez való ötletet, rengeteg gyümölcsös finomságot és természetesen házi fagylaltokat is találnak. Az utóbbiakból személyes kedvencem a robbanócukros fagyi, amit málnából vagy mézédes barackból is elkészíthetnek, a gyerekeknél biztosan nagy sikere lesz.

Reméljük, hogy közel 70 receptünk között mindenki talál kedvére valót, de érdemes a weboldalunkon is nézelődni, hiszen a befőzési szezonra számtalan lekvárt, befőttet, barackból, meggyből készült ételt, desszertet találnak. Ha tehetik, látogassanak minél többször vízpartra, ehhez készítsenek ízlésüknek megfelelő szendvicset, amihez több mint 160 recept közül válogathatnak, ha IDE kattintanak.

Szponzoraink a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a Cookori.com,a Magosbolt,a Nyírfacukor, a BioFungi, az Igazipizza.hu, a Szafi Reform & Szafi Free, a Massa Ticino Sugarpaste,a Pastel Handmade Ceramics,a Candyfour, a Russell Hobbs ésa Mizo.Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.

Ahogy azt már javasoltuk önöknek, keressék fel weboldalunkat – www.kifoztuk.hu – és a Facebook-oldalunkról se feled-kezzenek meg.

Főzzenek, süssenek kedvükre, készítsék el bármelyik receptünket. Napsütéses júliust kívánok önöknek a Kifőztük minden szerkesztője nevében:

 Szép Csilla

 Az újság ide kattintva tölthető le.

 

e-max.it: your social media marketing partner

Karácsonyi receptek

Muffin receptek

Cukormentes

KókuszVilág

Minden, ami gesztenye

Mizo-laktózmentes

Szafi reform

Russell Hobbs

Fűszerész

Paleo ételeink

Desszertek

Kelt tészták

Túróból készült

Bioháló

Cookori

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!