Már 6633 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Megjelent a Kifőztük 2017 júliusi száma!
Megjelent a Kifőztük 2017 novemberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2017 novemberi száma!

   Kedves Olvasónk! Ahogy elérkezik az év utolsó őszi hónapja, egyre többünket foglalkoztat,...

Megjelent a Kifőztük 2017 októberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2017 októberi száma!

   Kedves Olvasónk! Az októberi kiemelt témánk a tökfélék, amelyekből számtalan előétel,...

Megjelent a Kifőztük 2017 szeptemberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2017 szeptemberi száma!

  Kedves Olvasónk! A pihenéssel, nyaralással töltött hetek után szeptembertől megint...

Mártogatósok, kenőkék, szendvicskrémek - recept

Mártogatósok, kenőkék, szendvicskrémek - recept

Ebben az összeállításunkban olyan krémeket, pástétomokat hoztunk, melyeket kenyérre, zsemlébe,...

Kalácsok, kelt tészták - ötletek iskolába, munkahelyre csomagolt uzsonnához - recept

Kalácsok, kelt tészták - ötletek iskolába, munkahelyre csomagolt uzsonnához - recept

Édes és sós, húsos és vegán kalácsok, kelt tészták találhatóak ebben az...

28
2017
Nyomtatás
E-mail

 

Kedves Olvasónk, 

a nyár közepe és egyben a legmelegebb hónapunk a július, ezért igyekeztünk könnyen, gyorsan elkészülő fogásokat mutatni, hiszen kinek is van kedve a konyhában állni a kánikulában. A melegben jóval kevesebbet eszünk, és ilyenkor előnyben részesítjük a könnyű salátákat vagy a rövid idő alatt elkészülő húsételeket, a gyorsan összedobható leveseket, továbbá a sütés nélkül elkészíthető desszerteket. Ennek megfelelően a júliusi magazinunkban sok-sok változatos salátát, friss zöldségekből készült főételt, grillezéshez való ötletet, rengeteg gyümölcsös finomságot és természetesen házi fagylaltokat is találnak. Az utóbbiakból személyes kedvencem a robbanócukros fagyi, amit málnából vagy mézédes barackból is elkészíthetnek, a gyerekeknél biztosan nagy sikere lesz.

Reméljük, hogy közel 70 receptünk között mindenki talál kedvére valót, de érdemes a weboldalunkon is nézelődni, hiszen a befőzési szezonra számtalan lekvárt, befőttet, barackból, meggyből készült ételt, desszertet találnak. Ha tehetik, látogassanak minél többször vízpartra, ehhez készítsenek ízlésüknek megfelelő szendvicset, amihez több mint 160 recept közül válogathatnak, ha IDE kattintanak.

Szponzoraink a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a Cookori.com,a Magosbolt,a Nyírfacukor, a BioFungi, az Igazipizza.hu, a Szafi Reform & Szafi Free, a Massa Ticino Sugarpaste,a Pastel Handmade Ceramics,a Candyfour, a Russell Hobbs ésa Mizo.Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.

Ahogy azt már javasoltuk önöknek, keressék fel weboldalunkat – www.kifoztuk.hu – és a Facebook-oldalunkról se feled-kezzenek meg.

Főzzenek, süssenek kedvükre, készítsék el bármelyik receptünket. Napsütéses júliust kívánok önöknek a Kifőztük minden szerkesztője nevében:

 Szép Csilla

 Az újság ide kattintva tölthető le.

 

Ezt megosztom!
e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

Megjelent a 2017. novemberi száma!

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 1719 vendég és 0 tag böngészi

Bejelentkezés

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!