Már 6633 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Megjelent a Kifőztük 2017 júniusi száma!
Megjelent a Kifőztük 2017 augusztusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2017 augusztusi száma!

  Kedves Olvasónk!  Augusztus, a nyár utolsó hónapja, amikor már egyre hűvösebbek az esték,...

Megjelent a Kifőztük 2017 júliusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2017 júliusi száma!

  Kedves Olvasónk,  a nyár közepe és egyben a legmelegebb hónapunk a július, ezért...

Lekvárfőző 1 x 1

Lekvárfőző 1 x 1

  Kezdődik a befőzőszezon!  Hogy tökéletes lekvárok készüljenek mindenkinél, összeírtunk néhány...

5 eperlekvár egy csokorban

5 eperlekvár egy csokorban

    Lekvárfőző 1 x 1 Citromfüves eperlekvár Eperlekvár Gyömbéres-mákos...

Megjelent a Kifőztük 2017 júniusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2017 júniusi száma!

Kedves Olvasónk! A június sok családban az óvodai, iskolai ballagásról, érettségiről,...

25
2017
Nyomtatás
E-mail

Kedves Olvasónk!

A június sok családban az óvodai, iskolai ballagásról, érettségiről, felvételiről, diplomaosztóról szól. Mind kiváló alkalom arra, hogy vendégül lássuk szűkebb vagy tágabb családunkat, barátainkat. Ha az időjárás a kegyeibe fogad minket, és lehetőségünk is van rá, szervezzük ezeket az összejöveteleket a szabadba. Főzzünk szabad tűzön, izzítsuk be a kerti grilleket – igyekeztünk e havi magazinunkban a grillebédekhez vagy -vacsorákhoz is receptötleteket adni. Nem feledkeztünk meg a vendégfogadó sós ropogósokról és persze az elmaradhatatlan, aktuálisan zömmel gyümölcsös édességekről sem.

Jó szokásunkhoz híven ebben a hónapban is körbejárunk egy főtémát. Ha belelapoznak az újságunkba, rögtön ki fogják találni, hogy a kiemelt témánk a gombóc. Gömbölyítünk húsból, sajtból, rizsből, tésztából, kölesből, csokoládéból, túróból, töltünk sajttal, húsos raguval, eperrel, hogy csak néhány változatot említsünk. Válogassanak bátran a receptjeink közül, és találják meg a kedvükre való gömbölyded finomságot.

Szponzoraink a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a Cookori.com,a Magosbolt,a Nyírfacukor, a Bálint csemegék, az Igazipizza.hu, a Szafi Reform & Szafi Free,a Massa Ticino Sugarpaste,a Pastel Handmade Ceramics,a Russell Hobbs,a Mizo.Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.

Ahogy minden lapszámban, ezúton is javasoljuk önöknek, hogy keressék fel weboldalunkat – www.kifoztuk.hu – és a Facebook-oldalunkról se feledkezzenek meg.

Fogadják szeretettel és forgassák haszonnal júniusi számunkat, a Kifőztük szerkesztői nevében kívánok sikeres és örömteli sütést-főzést a tűzhely mellett és a szabadban:

Hankka Hajni

Az újság ide kattintva tölthető le.

 

Ezt megosztom!
e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

Megjelent a 2017. augusztusi száma!

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 361 vendég és 0 tag böngészi

Bejelentkezés

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!