Már 7790 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Megjelent a Kifőztük 2017 júniusi száma!
Áldott húsvétot kívánunk

Áldott húsvétot kívánunk

Minden olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepet kívánunk!  

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. márciusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 februári száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 februári száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. februári száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 januári száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 januári száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. januári száma.  Az újság...

Boldog karácsonyt kívánunk

Boldog karácsonyt kívánunk

A Kifőztük csapata békés, boldog, áldott karácsonyt kíván minden kedves Olvasójának! 

25
2017
Nyomtatás
E-mail

Kedves Olvasónk!

A június sok családban az óvodai, iskolai ballagásról, érettségiről, felvételiről, diplomaosztóról szól. Mind kiváló alkalom arra, hogy vendégül lássuk szűkebb vagy tágabb családunkat, barátainkat. Ha az időjárás a kegyeibe fogad minket, és lehetőségünk is van rá, szervezzük ezeket az összejöveteleket a szabadba. Főzzünk szabad tűzön, izzítsuk be a kerti grilleket – igyekeztünk e havi magazinunkban a grillebédekhez vagy -vacsorákhoz is receptötleteket adni. Nem feledkeztünk meg a vendégfogadó sós ropogósokról és persze az elmaradhatatlan, aktuálisan zömmel gyümölcsös édességekről sem.

Jó szokásunkhoz híven ebben a hónapban is körbejárunk egy főtémát. Ha belelapoznak az újságunkba, rögtön ki fogják találni, hogy a kiemelt témánk a gombóc. Gömbölyítünk húsból, sajtból, rizsből, tésztából, kölesből, csokoládéból, túróból, töltünk sajttal, húsos raguval, eperrel, hogy csak néhány változatot említsünk. Válogassanak bátran a receptjeink közül, és találják meg a kedvükre való gömbölyded finomságot.

Szponzoraink a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a Cookori.com,a Magosbolt,a Nyírfacukor, a Bálint csemegék, az Igazipizza.hu, a Szafi Reform & Szafi Free,a Massa Ticino Sugarpaste,a Pastel Handmade Ceramics,a Russell Hobbs,a Mizo.Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.

Ahogy minden lapszámban, ezúton is javasoljuk önöknek, hogy keressék fel weboldalunkat – www.kifoztuk.hu – és a Facebook-oldalunkról se feledkezzenek meg.

Fogadják szeretettel és forgassák haszonnal júniusi számunkat, a Kifőztük szerkesztői nevében kívánok sikeres és örömteli sütést-főzést a tűzhely mellett és a szabadban:

Hankka Hajni

Az újság ide kattintva tölthető le.

 

e-max.it: your social media marketing partner

Karácsonyi receptek

Muffin receptek

Cukormentes

KókuszVilág

Minden, ami gesztenye

Mizo-laktózmentes

Szafi reform

Russell Hobbs

Fűszerész

Paleo ételeink

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!