Már 6962 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Megjelent a Kifőztük 2017 márciusi száma!
Szamos praliné szaloncukor készítő workshop

Szamos praliné szaloncukor készítő workshop

Neked is van olyan ismerősöd, aki már nyár közepén azzal fáraszt, hogy hány nap van még...

Megjelent a Kifőztük 2017 novemberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2017 novemberi száma!

   Kedves Olvasónk! Ahogy elérkezik az év utolsó őszi hónapja, egyre többünket foglalkoztat,...

23
feb 2017
Nyomtatás
E-mail

Kedves Olvasónk!

Minden hónapnak megvannak a maga ünnepei, évfordulói. A március azonban számunkra mindig különleges, hiszen a Kifőztük ekkor ünnepli a születésnapját. Immár a hetediket. Arra biztatunk mindenkit, hogy ünnepelje ezt a hónapot velünk – e havi kiadványunk ebben is a segítségükre lesz.

Számomra is hihetetlen leírni, de a 2017. márciusi a 94. kiadványunk. 7 év alatt számos különszámmal, adománygyűjtő újsággal a hátunk mögött 6000-nél is több recepttel, rengeteg munkával, 100 000-nél is több Facebook-követővel, 20 000-nél is több regisztrált olvasóval és napi több 10 000 oldalletöltéssel a Kifőztük magazin – legnagyobb örömünkre – sokak, sokunk mindennapjainak a részévé vált.

A 7 év alatt számtalan blogger receptje került mind az újságba, mind a weboldalra, rengeteg vendégszerzőnk volt. Nincs ez másként ebben a lapszámban sem. Szeretettel köszöntjük ismét Horváth Rozit (Aranymorzsát), aki korábban is vendég-szerepelt már nálunk.

Februári felhívásunkra rengeteg pályázat érkezett, ezekből az általunk legjobbnak ítélt 6 receptet örömmel osztjuk meg önökkel. Köszönjük az együttműködést Erdődi Zsófinak, Neer Dorottyának, M. Szabó Évának, Osvath-Neer Katalinnak, Romics Beának és Sámson Anitának.

Ahogy minden lapszámban, ezúton is javasolom önöknek, hogy keressék fel weboldalunkat – www.kifoztuk.hu – és a Facebook-oldalunkról se feledkezzenek meg márciusban sem.

Szponzoraink a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a BergHoff, a Butlers,a Russell Hobbs, a Cookori.com,a Magosbolt,a Candyfour,a Nyírfacukor,  a Bálint csemegékTermészetes.com,az Igazipizza.hu és a Mizo.Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.

Születésnapi számunkban mi más is szerepelhetne a magazinban döntő többségben, mint megannyi torta. 15 különböző torta-receptet találnak az újságunkban – bízunk abban, hogy minél több elkészítéséhez kedvet kapnak.

Köszönjük megtisztelő, töretlen bizalmukat, reméljük, hogy a jövőben is velünk tartanak. A szerkesztőség nevében kívánom önöknek a legjobbakat:

Szép Csilla

Az újság ide kattintva tölthető le.

 

Ezt megosztom!
e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

Megjelent a 2017. decemberi száma!

 Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 1586 vendég és 0 tag böngészi

Bejelentkezés

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!