Már 6633 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Megjelent a Kifőztük 2017 februári száma!
Megjelent a Kifőztük 2017 augusztusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2017 augusztusi száma!

  Kedves Olvasónk!  Augusztus, a nyár utolsó hónapja, amikor már egyre hűvösebbek az esték,...

Megjelent a Kifőztük 2017 júliusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2017 júliusi száma!

  Kedves Olvasónk,  a nyár közepe és egyben a legmelegebb hónapunk a július, ezért...

Lekvárfőző 1 x 1

Lekvárfőző 1 x 1

  Kezdődik a befőzőszezon!  Hogy tökéletes lekvárok készüljenek mindenkinél, összeírtunk néhány...

5 eperlekvár egy csokorban

5 eperlekvár egy csokorban

    Lekvárfőző 1 x 1 Citromfüves eperlekvár Eperlekvár Gyömbéres-mákos...

Megjelent a Kifőztük 2017 júniusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2017 júniusi száma!

Kedves Olvasónk! A június sok családban az óvodai, iskolai ballagásról, érettségiről,...

26
jan 2017
Nyomtatás
E-mail

Kedves Olvasónk!

Idén a hamvazószerda, azaz a nagyböjt kezdete március 1-jére esik, így februárban még helye van a lakomáknak, a farsangi mulatozásnak, valamint ehhez kapcsolódóan a fánksütésnek, amelyhez a weboldalunkon közel 60 receptet találnak.

Februári számunkban igazi receptkavalkáddal várjuk önöket: változatos húsételekkel, hagyományos és egzotikus levesekkel, téli salátákkal, tésztaételekkel. Rengeteg desszertünk között most jó pár sütés nélkül készülő finomság is található. És ha február, akkor természetesen többféle fánkot is sütöttünk. Sokszínű kínálatunk tökéletes lehet a farsangi vendégváráshoz vagy egy egyszerű, tél végi este ráérős vacsorájához is.

Valentin-napra (február 14.) néhány sütés nélkül készülő desszertünket ajánljuk. A zserbógolyó (100–101. oldal), a marcipánburgonya (92–93. oldal), a kókuszos csokoládépuding (132–133. oldal) és a gluténmentes változatban készült kókusztekercs (134–135. oldal) mellett kényeztető reggeli lehet a 120–121. oldalon található teljes kiőrlésű gofri, amely ráadásul még alakbarát is a hagyományos változathoz képest.

Keressék fel weboldalunkat – www.kifoztuk.hu – és a Facebook-oldalunkról se feledkezzenek meg februárban sem.

Szponzoraink a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a BergHoff, a Butlers,a Russell Hobbs, a Cookori.com,a Magosbolt,a Candyfour,a Nyírfacukor, a Természetes.com,az Igazipizza.hu és a Mizo.Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.

Kívánok önöknek a Kifőztük szerkesztőcsapatának minden tagja nevében igazi farsangi vidámsággal teli februárt. Süssenek-főzzenek a magazinunkból, mi pedig lassan készülünk a következő születésnapunkra.

Szép Csilla

Az újság ide kattintva tölthető le.

 

Ezt megosztom!
e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

Megjelent a 2017. augusztusi száma!

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 352 vendég és 0 tag böngészi

Bejelentkezés

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!