Már 6561 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Megjelent a Kifőztük 2017 februári száma!
Megjelent a Kifőztük 2017 májusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2017 májusi száma!

Kedves Olvasónk! Végre, végre, a hosszú hideg hónapok után ránk köszönt a május. Talán el sem...

Áldott húsvétot kívánunk

Áldott húsvétot kívánunk

Minden olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepet kívánunk!  

Húsvéti ötletek - tojáskrémek, saláták

Húsvéti ötletek - tojáskrémek, saláták

  A receptekért katt a linkekre: Tojássaláta Tormás sonkatekercs és töltött...

Húsvéti ötletek

Húsvéti ötletek

  A receptekért katt a linkekre:  Áttetsző fóliatojások Húsvéti színes tojások...

Húsvéti kalácsaink

Húsvéti kalácsaink

  A receptekért katt a linkekre:  Húsvéti kalács Brióskoszorú Fonott...

26
jan 2017
Nyomtatás
E-mail

Kedves Olvasónk!

Idén a hamvazószerda, azaz a nagyböjt kezdete március 1-jére esik, így februárban még helye van a lakomáknak, a farsangi mulatozásnak, valamint ehhez kapcsolódóan a fánksütésnek, amelyhez a weboldalunkon közel 60 receptet találnak.

Februári számunkban igazi receptkavalkáddal várjuk önöket: változatos húsételekkel, hagyományos és egzotikus levesekkel, téli salátákkal, tésztaételekkel. Rengeteg desszertünk között most jó pár sütés nélkül készülő finomság is található. És ha február, akkor természetesen többféle fánkot is sütöttünk. Sokszínű kínálatunk tökéletes lehet a farsangi vendégváráshoz vagy egy egyszerű, tél végi este ráérős vacsorájához is.

Valentin-napra (február 14.) néhány sütés nélkül készülő desszertünket ajánljuk. A zserbógolyó (100–101. oldal), a marcipánburgonya (92–93. oldal), a kókuszos csokoládépuding (132–133. oldal) és a gluténmentes változatban készült kókusztekercs (134–135. oldal) mellett kényeztető reggeli lehet a 120–121. oldalon található teljes kiőrlésű gofri, amely ráadásul még alakbarát is a hagyományos változathoz képest.

Keressék fel weboldalunkat – www.kifoztuk.hu – és a Facebook-oldalunkról se feledkezzenek meg februárban sem.

Szponzoraink a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a BergHoff, a Butlers,a Russell Hobbs, a Cookori.com,a Magosbolt,a Candyfour,a Nyírfacukor, a Természetes.com,az Igazipizza.hu és a Mizo.Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.

Kívánok önöknek a Kifőztük szerkesztőcsapatának minden tagja nevében igazi farsangi vidámsággal teli februárt. Süssenek-főzzenek a magazinunkból, mi pedig lassan készülünk a következő születésnapunkra.

Szép Csilla

Az újság ide kattintva tölthető le.

 

Ezt megosztom!

__________________

__________________

Megjelent a 2017. májusi száma!

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 1405 vendég és 0 tag böngészi

Bejelentkezés

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!