Már 6962 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Felhívás gasztrobloggereknek - 2017
Szamos praliné szaloncukor készítő workshop

Szamos praliné szaloncukor készítő workshop

Neked is van olyan ismerősöd, aki már nyár közepén azzal fáraszt, hogy hány nap van még...

Megjelent a Kifőztük 2017 novemberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2017 novemberi száma!

   Kedves Olvasónk! Ahogy elérkezik az év utolsó őszi hónapja, egyre többünket foglalkoztat,...

26
jan 2017
Nyomtatás
E-mail

Felhívás gasztrobloggereknek - 2017

Írta: Kifőztük Gasztromagazin

 

A Kifőztük gasztromagazin a 2017. márciusi, születésnapi számába várja azon gasztrobloggerek jelentkezését, akik egy-egy recepttel szeretnének megjelenni az ünnepi kiadványunkban.

A beérkezett receptek közül az általunk kiválasztott legjobb 5 bekerül az online magazinba, felkerül a weboldalunkra és a Facebook-oldalunkra is. Ezen szerzők blogját külön megosztjuk a Kifőztük gasztromagazin Facebook-oldalán és a csoportunkban is.

Az anyagok beérkezésének határideje 2017. február 10. péntek.

A recepteket a fotókkal együtt a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre várjuk.

A feltételekért és további információért katt IDE...

 

 

 

Ezt megosztom!
e-max.it: your social media marketing partner

__________________

__________________

Megjelent a 2017. decemberi száma!

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Ki van online

Oldalainkat 1584 vendég és 0 tag böngészi

Bejelentkezés

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!