Már 7790 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Megjelent a Kifőztük 2016 augusztusi száma!
Áldott húsvétot kívánunk

Áldott húsvétot kívánunk

Minden olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepet kívánunk!  

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. márciusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 februári száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 februári száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. februári száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 januári száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 januári száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. januári száma.  Az újság...

Boldog karácsonyt kívánunk

Boldog karácsonyt kívánunk

A Kifőztük csapata békés, boldog, áldott karácsonyt kíván minden kedves Olvasójának! 

30
2016
Nyomtatás
E-mail

Kedves Olvasónk!

Megjelent a Kifőztük gasztromagazin augusztusi száma. Letöltéséhez katt IDE!

Augusztus a kenyér ünnepe, hazánkban augusztus 20-án mindenhol rendezvényeken, ünnepségeken köszöntik az új kenyeret. Ezúttal is hoztunk pár különleges kenyérreceptet, de figyelmükbe ajánljuk a magazin korábbi kenyeres különszámát is, böngésszék bátran!

Az augusztusi hónap kiemelt hozzávalója a rizs. Bloggereink előételt, levest, főételt és desszertet is készítettek vele, sőt rizs még a kenyérbe is került, igaz, liszt formájában. 

Ez a hónap is még a pihenés, a nyaralás, a feltöltődés ideje. Érdemes kihasználni a jó időt: kiránduljunk, piknikezzünk, strandoljunk, élvezzük a napfényt. És pihenés közben persze a jobbnál jobb ételekről és italokról se feledkezzünk meg – ehhez igyekszünk segítséget nyújtani hagyományos, reform- és különleges ételeket felvonultató receptjeinkkel.

Szponzoraink a Bonduelle, a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a BergHoff, a Butlers, a Russell Hobbsa Cookori.com, a Hunorganic, a Magosbolt, a Candyfoura Nyírfacukor és a Természetes.com termékeivel.Ételfotóink a Fotóháttér háttereivel készülnek.

Ne feledkezzenek meg weboldalunkról – www.kifoztuk.hu – és a Facebook-oldalunkról sem.

Reméljük, hogy receptjeink között minden kedves olvasónk talál majd kedvére valót. Kellemes nyarat, feltöltődést, sütés-főzést kívánok a nyár utolsó hónapjára a Kifőztük csapata nevében:

 

Babette

 

Az újság ide kattintva tölthető le.

 

e-max.it: your social media marketing partner

Népszerű receptjeink

Mizo-laktózmentes

Szafi reform

Russell Hobbs

Fűszerész

Paleo ételeink

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!