Már 8150 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Megjelent a Kifőztük 2016 júniusi száma!
Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júliusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 augusztusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 augusztusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. augusztusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 szeptemberi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 szeptemberi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. szeptemberi száma.  Az újság...

Áldott húsvétot kívánunk

Áldott húsvétot kívánunk

Minden olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepet kívánunk!  

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. májusi száma.  Az újság...

28
2016
Nyomtatás
E-mail

Kedves Olvasónk, 

megjelent a Kifőztük gasztromagazin júniusi száma. 

Június, Szent Iván hava, a rák jegy hava, eper hava, nap hava, nyárelő hava... Június a természetben a kiteljesedés hónapja. A színes piacokon csalogat a sok friss zöldség és gyümölcs: eper, málna, rebarbara, meggy, cseresznye, sóska, spenót, retek, spárga, saláta. Ha jól megraktuk velük a kosarunkat, kezdődhet a sütés-főzés, és indulhat a befőzőszezon is – mindehhez júniusi lapszámunkban több receptet is találnak.

Főtémánk ebben a hónapban a mediterrán konyha, elsősorban az olasz ízek világába kalauzoljuk el önöket. A világon az egyik legismertebb és legnépszerűbb konyha az olaszoké – méltán, hiszen az egyszerűen elkészíthető ételek könnyen beszerezhető hozzávalókból készülnek. A leveseket jellemzően tésztával és/vagy sok zöldséggel főzik, kedveltek továbbá a különféle antipastik, legyen szó mártogatósról, olívabogyóval, koktélparadicsommal vagy fűszeres sajttal gazdagított falatkáról. Kihagyhatatlanok a pizzák számtalan feltétvariációval, a főételek között pedig említésre méltók a különféle rizottók, a marha-, borjú-, bárány- és nyúlhúsból készült ételek. Olaszországban a mindennapi étkezések fontos részét képezik a tészták – tudták, hogy több mint ötvenfélét fogyasztanak? Méltán híres édességeik közül – a teljesség igénye nélkül – meg kell említenünk a tiramisut, a panna cottát, a híres olasz fagylaltot és parfét. Fedezzék fel vagy idézzék vissza receptjeink által az itáliai gasztronómia kiváló fogásait, a levesektől kezdve a főételeken át az ínycsiklandó olasz desszertekig.

Továbbra is sütünk-főzünk a Molnár Tészta, a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a BergHoff, a Butlersa Russell Hobbs, a Cookori.com,  a Hunorganica Magosboltaz Igazipizza.hu, aCandyfour, Természetes.com és a Nyírfacukor termékeivel. Ételfotóinka Fotóháttér háttereivel készülnek.

Ne feledkezzenek meg weboldalunkról – www.kifoztuk.hu  és a Facebook-oldalunkról sem.

Lapozzák fel újságunkat, és lepjék meg szeretteiket egy-egy finom mediterrán fogással. Kívánunk eredményes hétvégi piacozásokat, zamatos befőttekkel, szörpökkel megtelő kamrapolcokat, gyümölcsös üdítők társaságában eltöltött szép nyárestéket, és persze kellemes pihenést is júniusra!

Hankka

Az újság ide kattintva tölthető le.

 

e-max.it: your social media marketing partner

Karácsonyi receptek

Muffin receptek

Cukormentes

KókuszVilág

Minden, ami gesztenye

Népszerű receptjeink

Mizo-laktózmentes

Szafi reform

Russell Hobbs

Fűszerész

Paleo ételeink

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!