Már 8150 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Megjelent a Kifőztük 2016 januári száma!
Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júliusi száma.  Az újság...

Áldott húsvétot kívánunk

Áldott húsvétot kívánunk

Minden olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepet kívánunk!  

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. májusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. márciusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 júniusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júniusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júniusi száma.  Az újság...

28
dec 2015
Nyomtatás
E-mail

Kedves Olvasónk! 

Ahogy azt már megszokhatták, magazinunkat, így a 2016. évi első számot is nagy odafigyeléssel, sokak igényeit figyelembe véve készítettük el. Az e havi újságban szilveszterre is ajánlunk néhány kihagyhatatlan fogást és sörkorcsolyát, továbbá törekedtünk arra, hogy könnyen, gyorsan elkészülő, egyszerű ételeket is felvonultassunk. A receptek között húsos vagy húsmentes étkeket is találnak.

Januárban új sorozatot indítunk útjára, minden hónapban mindig más összetevőt emelve ki. Gasztrobloggereink receptjei révén az alapanyagok sokoldalú és minél változatosabb felhasználási lehetőségeit igyekszünk megmutatni, mindenkit ösztönözve az új ízkombinációk és -élmények kipróbálására; most a cékláé a főszerep.

Ha még szilveszter előtt letöltik, átlapozzák az újságunkat, válasszanak bátran ezekből az ételeinkből. Akár az újévi menübe is elkészíthetik valamelyik receptünket, majd az ezt követő napokban, hetekben jöhetnek a fogadalmak vagy a kímélőbb fogások a Kifőztük gasztromagazin aktuális számából.

Továbbra is sütünk-főzünk a Molnár Tészta, a Bioháló, aFűszerészKókusz Világ, a BergHoff, a Maroni, a Russell Hobbs,  a Bijótermeszetes.comHunorganic termékeivel.

Januári vendégünk Balázs Edina, a http://fahejaspate.blogspot.com blog írója. Receptjein és fotóin keresztül önök is betekintést nyerhetnek a konyhájába.

Weboldalunk mellett a  Facebook-oldalunkat is szeretettel ajánljuk a figyelmükbe. 

Végezetül minden kedves Olvasónknak sikeres, sok örömöt adó, gasztroélményekben gazdag új évet kívánunk! 

Kenyó Ildikó 

e-max.it: your social media marketing partner

Karácsonyi receptek

Muffin receptek

Cukormentes

KókuszVilág

Minden, ami gesztenye

Mizo-laktózmentes

Szafi reform

Russell Hobbs

Fűszerész

Paleo ételeink

Receptjeinkből

Desszertek

Kelt tészták

Túróból készült

Bioháló

Cookori

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!