Már 8150 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Megjelent a Kifőztük 2015. szeptemberi száma
Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júliusi száma.  Az újság...

Áldott húsvétot kívánunk

Áldott húsvétot kívánunk

Minden olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepet kívánunk!  

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. májusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. márciusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 júniusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júniusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júniusi száma.  Az újság...

30
aug 2015
Nyomtatás
E-mail

Kedves Olvasónk, 

Megjelent a szeptemberi Kifőztük magazin. 

Fő témánk most a szendvics, mégpedig az iskolakezdés miatt.

A diákoknak (és a magunknak) elkészíthető tízórai- és uzsonna-ajánlatok széles tárházát hoztuk: a kenyérszeletek a hús mellett – vagy helyett – gyümölcsökkel és zöldségekkel bőven megpakol-hatók. Vége az unalmas vajas-szalámis szendvicseknek, tele vagyunk új ötletekkel. Azt hiszem, ennek a lurkók és a szüleik egyaránt örülni fognak.

Persze a szendvicsek mellett ugyanúgy több recept olvasható a fő kategóriákban, mint eddig, az előételektől a tartósításig. Biztosan mindenki talál köztük új ötleteket az ebéd- és a vacsorafőzéshez is.

Régebbi partnereink bizalma töretlen, így folytatjuk megszokott rovatainkat, fogadják nagy szeretettel az ajánlásaik nyomán készült recepteket. Ők a Molnár Tészta, a Bioháló, a Fűszerész, a Kókusz Világ, a BergHoff, a Maroni, a Russell HobbsGabronia Bijóaz Igazi pizza. Új partnerünk, a termeszetes.com a prémium minőségű, természetes alapanyagok lelőhelye; hónapról hónapra önökkel együtt fogunk ismerkedni az általuk forgalmazott élelmiszerekkel.

E havi vendégünk Aviator, az Oggi cucino io! blog szerzője; remek fotókat és recepteket hozott, reméljük, az Önök tetszését is elnyerik.

Továbbra is várjuk olvasóinkat a weboldalunkon, a www.kifoztuk.hu oldalon és a Facebook-oldalunkon is.

Az újság szerkesztői és szerzői most kicsit hátradőlhetnek, Önökre vár a feladat, hogy a konyhában megvalósítsák mindazt, amit mi „papírra” vetettünk. Kívánjuk, hogy örömüket leljék benne. 

Kata

e-max.it: your social media marketing partner

Karácsonyi receptek

Muffin receptek

Cukormentes

KókuszVilág

Minden, ami gesztenye

Mizo-laktózmentes

Szafi reform

Russell Hobbs

Fűszerész

Paleo ételeink

Desszertek

Kelt tészták

Túróból készült

Bioháló

Cookori

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!