Már 8150 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Süteményeskönyv - könyvbemutató
Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júliusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júliusi száma.  Az újság...

Áldott húsvétot kívánunk

Áldott húsvétot kívánunk

Minden olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepet kívánunk!  

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 májusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. májusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. márciusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 júniusi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 júniusi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. júniusi száma.  Az újság...

29
jan 2015
Nyomtatás
E-mail

Süteményeskönyv - könyvbemutató

Írta: Kifőztük Gasztromagazin

 

Orosz Csilla beszámolója

Nagy igazság, hogy szakácskönyvből sosem elég. Az persze egyáltalán nem mindegy, hogy milyenből! Számomra a receptek mellett, nyilvánvalóan, a külcsín is mérvadó, de szerintem nem vagyok ezzel egyedül. A terjedelmes kívánságlistámról a mai napon szerencsésen lekerült Bereznay Tamás Süteményeskönyve, melynek legfrissebb, második, újradizájnolt és kiegészített kiadása most került a boltokba.

A Kifőztük magazint képviseltem a sajtótájékoztatón, melynek során a könyvbemutató részeként nemcsak egy kellemes hangulatú, közös túrógombóc-készítésen vehettem részt, de még egy dedikált példány is ütötte a markomat. Juhé!
A kötet 2010-es kiadása már elfogyott a könyvesboltok polcairól, ezért már az idei, legropogósabb példányokat találjátok az üzletekben. A Süteményeskönyv mostani kiadása a korábbi könyvben megjelent receptek mellett egy új fejezettel is gazdagodott, így a gesztenye-imádók olyan finomságokkal is találkozhatnak, mint például a gesztenye brulée. A könyv a fő hozzávalók szerint gyűjti fejezetekbe a süteményeket a gyümölcsöstől a csokoládésig. A klasszikus és közkedvelt édességek gyűjteménye ez, az elkészítéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalókkal megfűszerezve, így a gyakorlatlanabbak is bátran nekiállhatnak egy-egy desszertnek. És ha már rendelkezünk a működő recepttel, akkor már csak bátorságra van szükségünk, ahogy ezt Tamás az össznépi főzőcskézés keretében kifejtette.

A vállalkozó kedvű résztvevők szorgosan dolgoztak és főzték a gombócokat Tamás utasításai szerint, amik egy közös asztalra kerültek végül. Már átlapoztam a könyvet és tudom is, hogy mit próbálok ki elsőnek. Természetesen a túrógombócnak fogok nekiállni, mivel a fiúk által készített gombócok olyan finomra sikerültek, annyira jó állagúak lettek, hogy ezt Miminek is fel kell tálalnom itthon.

Helyszín: Metro Gasztroakadémia - Budaörs

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner

Karácsonyi receptek

Muffin receptek

Cukormentes

KókuszVilág

Minden, ami gesztenye

Mizo-laktózmentes

Szafi reform

Russell Hobbs

Fűszerész

Paleo ételeink

Desszertek

Kelt tészták

Túróból készült

Bioháló

Cookori

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!