28
nov 2014
Nyomtatás

Hémangi Dévi Dászi: A napfénytől a tűzhelyig

Írta: Kifőztük Gasztromagazin

 

 

Hémangi Dévi Dászi: A napfénytől a tűzhelyig

A szupermarketek kínálatának köszönhetően ma már egyre kevesebben tudják, hogy a zöldségek és gyümölcsök melyik szezonban teremnek. Természetessé vált, hogy egész évben ehetünk görögdinnyét vagy olyan, távoli országokból származó különlegességeket, mint például a karella vagy az okra.

Sokan nem tudnak vagy nem szeretnek főzni, az áruházak széles választéka mellett pedig a készételek fogyasztása rohamosan emelkedik. Számít egyáltalán, hogy mikor van szezonja a zöldbabnak?

A szezonális étkezés azt jelenti, hogy harmóniában vagy az évszakokkal, a természettel. Állítsd össze étrendedet az adott évszaknak megfelelő zöldségekből és gyümölcsökből, és élvezd az egészséges, energikus táplálkozás előnyeit!

Ha a természet kedvelője vagy, szereted az ízeket, illetve szeretsz jókat enni akkor is, ha vegetáriánus vagy, szeretettel nyújtjuk át neked 
Hémangi Dévi Dászi új szakácskönyvét és DVD-jét.

– 108 kipróbált recept, melyeket a főzésben kevésbé járatosak is el tudnak készíteni

– Megismerheted a fűszerek használatát

– Színes ételfotók

Mindez 148 színes oldalon

A könyvhöz DVD-melléklet is tartozik, amely segítségével elsajátíthatod 8 étel elkészítését. 

„Meleg szívvel ajánlom Hémangi újabb szakácskönyvét, melyből mindenki meríthet ötletet étrendje színesítéséhez. Új receptgyűjteménye, amely ismét a kerttől a konyháig, azaz kertünk nap érlelte zöldségeitől a tűzhelyünkig vezet, évszakokra bontva kínálja a finomabbnál finomabb fogásokat. Csupa húsmentes étel, mellyel bemutatja a természetes étkezés gazdagságát.”

– Kaldeneker György, szakács

Egyéb infóért és a megrendeléshez katt IDE.

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner