Már 7790 recept az oldalunkon

Kezdőoldal  //  Frontpage  //  Frontpage  //  Októberben újra Országos Étterem Hét!
Áldott húsvétot kívánunk

Áldott húsvétot kívánunk

Minden olvasónknak áldott, békés húsvéti ünnepet kívánunk!  

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 áprilisi száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. márciusi száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 februári száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 februári száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. februári száma.  Az újság...

Megjelent a Kifőztük 2019 januári száma!

Megjelent a Kifőztük 2019 januári száma!

    Kedves Olvasónk! Megjelent a Kifőztük gasztromagazin 2019. januári száma.  Az újság...

Boldog karácsonyt kívánunk

Boldog karácsonyt kívánunk

A Kifőztük csapata békés, boldog, áldott karácsonyt kíván minden kedves Olvasójának! 

11
sze 2014
Nyomtatás
E-mail

Októberben újra Országos Étterem Hét!

Írta: Kifőztük Gasztromagazin

 

 

Októberben újra Országos Étterem Hét!

Idén ősszel folytatódik az Országos Étterem Hét rendezvénysorozat. A rendezvényre előzetesen szeptember 17-től lehet on-line asztalt foglalniuk az érdeklődőknek a www.etteremhet.hu weboldalon.

Az Étterem Héten ősszel is változatlan − 3300 forintos − áron kínálják háromfogásos ebéd- és vacsoramenüiket a résztvevő közép- és felső kategóriás éttermek országszerte, október 13. és 19. között. 

Néhány érdekes és hasznos tudnivaló:

  • A kedvező ár a szervízdíjat is tartalmazza.
  • Az éttermek kínálatuk legjavát ajánlják vendégeiknek: többnyire 3-4 féle előételből, főételből és desszertből választhatnak az ízek kedvelői.
  • A programban több olyan étterem is részt vesz, amely szerepel Az 50 legjobb magyarországi étterem listájában (több hazai gasztro kiadvány alapján).
  • A magas színvonalat Michelin ajánlással rendelkező éttermek is garantálják (pl.: ARAZ étterem, La Perle Noire étterem, Le Bourbon étterem – Le Meridien, Paris-Budapest étterem, Pesti Disznó bisztró).
  • Az alkalomhoz olyan éttermek is csatlakoztak, amelyek az év folyamán semmilyen más gasztronómiai eseményen nem szerepelnek.
  • A rendezvény népszerűségét jelzi, hogy az elmúlt években megsokszorozódott az érdeklődők száma: a legutóbb rekordszámú, 21.900 látogató választott a magas szintű kínálatból (2011-ben még csak 4.427 volt a vendégek száma).
  • A résztvevő vendégek többsége azt nyilatkozta: azért választották a program kínálatát, hogy új vendéglátóhelyeket ismerjenek meg, így gazdagodjanak új élményekkel, tapasztalatokkal.
  • A válaszok szerint a vendégek kb. 90 százaléka a kedvezményes időszakon kívül is visszalátogatna az általa választott éttermekbe.
  • A minőségi vendéglátás miatt az Étterem Hét programjára kialakított szabad helyek száma limitált, így az elmúlt évek tapasztalatai szerint az érdeklődőknek érdemes minél hamarabb asztalt foglalniuk a www.etteremhet.hu weboldalon.
  • A vendég az asztalfoglalás elküldése után azonnali visszaigazolást kap e-mailben a foglalás sikerességéről. Személyes, illetve telefonos megkeresés útján nem lehet asztalt foglalni, a rendszer csak az online foglalásokat regisztrálja a fenti weboldalon.
  • Az Országos Étterem Hét jó alkalom arra, hogy bárki megismerhesse a vendéglátás emelt szintjét, amelybe a legtöbben ritkán kóstolnak bele.

 

e-max.it: your social media marketing partner

Karácsonyi receptek

Muffin receptek

Cukormentes

KókuszVilág

Minden, ami gesztenye

Mizo-laktózmentes

Szafi reform

Russell Hobbs

Fűszerész

Paleo ételeink

Desszertek

Kelt tészták

Túróból készült

Bioháló

Cookori

__________________

__________________

 



Partnereink

Kifőztük magazinok

Regisztráció

*
*
*
*
*
*

A (*) jelölt adatokat kötelező megadni!